blog

Idén duplán Jubilálunk!

2021.06.17 13:47
Ever Drink
Idén duplán Jubilálunk!

Idén duplán Jubilálunk!

Nemsokára hatalmas születésnapi kedvezményekkel jlentkezünk!

 

szülinapunk (10+1) története

 

 Idén tíz éve, hogy belevágtunk…

Adott volt egy fiatalos csapat, egy német nagy múltú sörfőzde, és egy elhatározás.

Minden tudásunkat, tapasztalatunkat valamint rengeteg munkát tettünk bele és 2011 Júniusában új fejezetet nyitottunk a PAULANER hazai történetében!

Büszkén állíthatjuk, hogy mára az Ever Drink Kft. a hazai prémium sörpiac meghatározó szereplőjévé vált.

Dolgoztunk, tanultunk és még dolgoztunk. Reklámoztunk, fesztiválokat szerveztünk, sporteseményeket támogattunk, és persze folyamatosan fejlődni próbáltunk!

MEGÉRTE!!!

Napjainkban a PAULANER szinte teljes választéka országszerte elérhető mind a vendéglátás, mind a kereskedelmi láncok kínálatában!

Elvégzett munkánkat mind több és több maghatározó piaci szereplő ismerte el, megtisztelve cégünket bizalmával és együttműködésével.

A PAULANER és a Hacker-Pschorr mellet többek között a Warsteiner, Praga, Cornelissen, Lörch, Montelvini és Efes kizárólagos magyarországi forgalmazói lettünk.

 

Kínálatunkban megtalálható Európa piacvezető bajor búzasörétől kezdve, a mediterrán ízvilágú török sörökön, duplakomlós német és cseh pilseken keresztül egészen az olasz habzóborok világáig több mint száz féle sör, habzóbor és gyümölcspárlat különlegesség.

 

Bár az elmúlt időszak piaci változásai nagy kihívások elé állítottak, az immár egy éve elérhető www.soronline.hu web áruházunknak, törzsvásárlóinknak és aktivitásainknak köszönhetően növekedésünk töretlen maradt.

 

Köszönjük minden vásárlónknak, vendégünknek és megrendelőnknek, hogy hozzájárultak sikereinkhez!

Ünnepeljük együtt az Ever Drink Kft. tízedik, valamint a www.soronline.hu első születésnapját!

 

Hamarosan újra jelentkezünk jubileumi akcióinkkal!

Az Ever Drink, és a söronline csapata